top of page

Ester
ter Hoeve

Amsterdam

Adres

Contact

Amsterdam

Nederland

+31 (0)85 043 11 98

Toen ik op mijn 11e voor het eerst ongesteld werd, was ik niet voorbereid en dacht: 'ik ga dood'. Het was een soort voorgevoel want vanaf dat moment was het elke maand "dood" gaan. Twee dagen waar ik alleen maar kon liggen en met mijn vuisten tegen de muur stompte van de pijn. Lichte verbetering toen ik aan de pil ging op aanraden van de huisarts met daarbij natuurlijk het advies vooral gewoon door te gaan met wat pijnstilling. Het hoorde er bij....

Op mijn 19e ontwaakte ik uit de narcose met de woorden 'vergeet je kinderwens maar, je hebt endometriose, lees deze folder maar door wanneer je goed wakker bent.' Daarna volgden veel therapieën waar ik alleen maar beroerder van werd. Totdat ik in aanraking kwam met eerst orthomoleculaire- en daarna cyclus therapie. Ruim een half jaar verder gaat het zoveel beter, ik heb minder klachten en meer energie! En het geeft mij energie om nu ook andere vrouwen te helpen dmv de kennis die ik heb opgedaan. 

Mijn naam is Ester ter Hoeve en ik ben 53 jaar. Getrouwd en moeder van 2 lieve, stoere jongens. Ooit begonnen in de reguliere gezondheidszorg, waar we eigenlijk achter de feiten aan liepen, nu op mijn plek om vrouwen te helpen in hun kracht te staan!

Opleidingen:

  • HBO vakopleiding de Vrouw - de Cyclus

  • HBO vakopleiding Cyclus Therapeut

  • Orthomoleculair voedingstherapeut

  • Vakopleiding medisch fitness instructeur & personal trainer

  • Operatie Assistent

Kies wat het beste bij jou past!

1

Basis consult
 

2

Meten = Weten
 

3

Grip op je cyclus challenge

Neem contact op met de therapeut

Bedankt voor de inzending! Ik neem spoedig contact met je op. Groetjes Ester.

bottom of page