top of page

Leonie
Roukema

Hoogezand

Adres

Contact

Hoogezand

Nederland

+31 (0)85 043 11 98

Als moeder van een samengesteld gezin met 7 kinderen vond ik het vaak maar moeilijk om alle ballen in de lucht te houden. Ik werd blijer van een bevalling dan van mijn maandelijkse menstruatie.

Mijn eerste menarche had ik op mijn 13e en vanaf die eerste keer had ik al hevige krampen, rugpijn en hoofdpijn. In de loop der jaren wisselde dit af met concentratieproblemen, slaapproblemen, een onregelmatige cyclus, migraine en depressieve gevoelens. Verschillende soorten hormonale anticonceptie maakten de klachten helaas alleen maar erger. In de periodes dat ik zwanger was en daarna borstvoeding gaf kon mijn geluk niet op, de menstruaties miste ik absoluut niet.

Maar toen dat voorbij was, was ik vaak moe, had ik weinig energie en was ik erg prikkelbaar. Ik vloeide ruim een week en de hormonen schoten alle kanten op.​

Toen kwamen de opleidingen ‘De vrouw – De cyclus’ en ‘Cyclus therapeut’ op mijn pad. Dit heeft mijn leven compleet veranderd!

Tegenwoordig heb ik veel meer energie en menstrueer ik veel minder zonder pijnklachten. Ik zit veel lekkerder in mijn vel en heb geen last meer van stemmingswisselingen. Dit alles doordat ik inzicht heb gekregen in mijn cyclus en hiernaar ben gaan leven.​

Ik ben weer een leuke moeder/partner/collega!

Nu help ik als cyclus therapeut met alle liefde en mijn kennis andere vrouwen om weer terug in balans te komen.

Opleidingen:

  • Doktersassistent

  • HBO vakopleiding De vrouw – De cyclus

  • HBO vakopleiding Cyclus therapeut

  • Stressoloog

Kies wat het beste bij jou past!

1

Basis consult
 

2

Meten = Weten
 

3

Grip op je cyclus challenge

Neem contact op met de therapeut

Bedankt voor de inzending! Ik neem spoedg contact met je op. Groetjes Leonie.

bottom of page