top of page

Lisa
Kok

Winterswijk

Adres

Contact

Winterswijk

+31 (0)85 043 11 98

Op mijn 24ste stopte ik met menstrueren en daarnaast kreeg ik klachten die leken op overgangsklachten zoals stemmingswisselingen, opvliegers en gewichtstoename.

Na een kort traject bij de huisarts ben ik doorverwezen naar de gynaecoloog.  Na een jaar van vele onderzoeken is de oorzaak waarom ik niet meer ovuleerde nooit beantwoord. 

Hiernaast blijft mijn baarmoederslijmvlies te dik, wat een verhoogd risico geeft op kanker. De kans om op een natuurlijke manier zwanger te worden is nihil. Mocht er een kinderwens ontstaan dan was het advies om weer bij de gynaecoloog te komen voor ovulatie inductie, kort gezegd hormoonbehandelingen.

 

Op een gegeven moment kwam ik in aanraking met het Hormoon opleidingsinstituut en raakte getriggerd.  Mijn enthousiasme groeide en tijdens de opleiding tot cyclus therapeut kreeg dingen te horen die ik nog nooit had gehoord, niet tijdens mijn opleiding tot doktersassistent en ook niet op de werkvloer bij verschillende huisartsenpraktijken. 

 

Wat ik heb geleerd is om te leven naar mijn cyclus en hoe je met voeding(stoffen) hormoon- en stress gerelateerde klachten bij de bron kunt aanpakken en om weer in balans te komen. Ook leerde ik wat een normale natuurlijke cyclus is. 

Wat het mij heeft gebracht is, meer bewustzijn, niet tot nauwelijks pijnlijke krampen meer, van 7 terug naar 4 dagen vloeien.  Daarnaast ben ik energieker, heb ik meer concentratievermogen, minder stemmingswisselingen, niet tot nauwelijks opvliegers en ga zo maar door.

 

Ik ben Lisa Kok, 33 jaar en woon samen met mijn man Valentijn en hond Macho in Winterswijk. Ik ben nog steeds werkzaam als zzp doktersassistente bij verschillende huisartsenpraktijken. En na dit geweldige traject en opleiding zelf te hebben doorlopen, werk ik ook als cyclustherapeut. 

Ik nodig je uit om zelf te ervaren hoe het is om te leven naar je cyclus. Om te ervaren hoe het is om in balans te zijn, weinig tot geen klachten te hebben, wat het is om een normale menstruatiecyclus te hebben. En de bekende zin, “het hoort erbij”, in de prullenbak te gooien.

  • Doktersassistent

  • Body Mind Release therapeut

  • Orthomoleculaire basiskennis

  • HBO Vakopleiding De Vrouw-De Cyclus

  • HBO Vakopleiding Cyclus therapeut

Kies wat het beste bij jou past!

1

Basis consult
 

2

Meten = Weten
 

3

Grip op je cyclus challenge

Neem contact op met de therapeut

Bedankt voor de inzending! Ik neem spoedig contact met je op. Groetjes Lisa

bottom of page