top of page

Susan
Verkade

Vlaardingen

Adres

Contact

Vlaardingen

Nederland

+31 (0)85 043 11 98

We herkennen het vast allemaal wel: in deze maatschappij zijn we allemaal 'drukdrukdruk' en pushen onszelf en elkaar tot het uiterste om het beste resultaat te behalen in ons werk en in ons persoonlijke leven. Daarbij vergeten we vaak te denken aan het allerbelangrijkste wat daarvoor nodig is; een gezond lichaam en een heldere geest, waardoor we grote kans hebben om ziek te worden of geestelijk overbelast te raken.

 

Mijn naam is Susan Verkade-Mostert, 41 jaar, trotse moeder van 2 lieve jongens en echtgenote van een hele lieve en geduldige man.

 

In mijn werk als verpleegkundige in het ziekenhuis merk ik dat er soms niet genoeg tijd is om goed te kijken naar de problemen die er in een lichaam zijn vóórdat we ziek worden maar werken we er vooral naartoe om mensen zsm weer beter te maken zodat ze weer naar huis toe kunnen.

 

In mijn werk als Cyclustherapeut help ik om vanuit de basisbehoefte van een lichaam (vanuit de celkernen van vrouwen en ook mannen) het herstel en daarmee het zelfhelend vermogen van een lichaam te stimuleren, om zo de balans weer te herstellen en om beter in balans te kunnen blijven.

 

Mede dankzij de hulp van Het Hormooncentrum heb ik dit positieve herstel mogen ervaren en de balans weer teruggevonden waar wij als gezin nog elke dag de vruchten van plukken!

Daardoor is mijn drive nog groter geworden en deel ik graag deze waardevolle kennis met iedereen die op zoek is naar een betere gezondheid en een leven met zo min mogelijk klachten.

 

Ben jij ook benieuwd naar de betere versie van jezelf?

Opleidingen:

  • Diploma Verzorgende.

  • Diploma Verpleegkundige, met kraamspecialisatie.

  • Verpleegkundige vervolgopleiding "De Cardiologische Patiënt".

  • HBO Vakopleiding De Vrouw - De Cyclus.

  • HBO Vakopleiding Cyclus Therapeut.

Kies wat het beste bij jou past!

1

Basis consult
 

2

Meten = Weten
 

3

Grip op je cyclus challenge

Neem contact op met de therapeut

Bedankt voor de inzending! Ik neem spoedig contact met je op. Groetjes Susan.

bottom of page