top of page
Persoon die een kopje vasthoudt en glimlacht

Krijg grip op
je cyclus.
En ontketen de kracht in jezelf!

1

Basis consult
 

2

Meten = Weten
 

3

Grip op je cyclus programma
Lachende collega
Basis consult

Basis consult

Tijdens deze 60 minuten durende sessie keren we je helemaal binnenste buiten. Dat klinkt misschien enger dan dat het is… maar we nemen onze taak om jou te helpen heel serieus.

We pluizen jouw persoonlijke situatie uit en ontdekken wat er op het gebied van gezondheid nog te behalen valt. Dit doen we aan de hand van een speciaal anamnese document dat je 24 uur voor het consult hebt ingevuld.

Daarnaast luisteren we nauwlettend naar jouw klachten, maar vooral ook naar jouw wensen. Waar wil jij in de toekomst geen last meer van hebben? En hoe voel jij je dan? Aan het einde van dit consult krijg je een voedingsstoffen- en leefstijl plan op maat mee. Hierdoor is het voor jou een eitje om de eerste stap naar een gelukkiger leven te zetten.

Stop met uitstellen en kom in beweging!

Basis consult

€95,- incl. btw

Besluit je tijdens het basis consult om door te gaan naar een van

onze pakketten, dan wordt het

basis consult bedrag in

mindering gebracht.

Meten = weten

Meten = weten

We starten met een uitgebreide anamnese afname. Hierin bekijken we je algehele leefstijl en gezondheid, stressniveau, darmflora, voedingspatroon, je klachten, medische geschiedenis en medicijngebruik. We hebben hier een speciaal anamnese document voor gemaakt, dat je uiterlijk 24 uur van tevoren aanlevert.

Meten = weten
pakket

€399,- incl. btw

Inzicht in de oorzaak van jouw klachten en 4 consulten voor grip op je cyclus en balans in je hormonen

 

Tijdens 4 consulten

Ontdekken we de oorzaak van jouw klachten

Stellen we een plan op om deze te bestrijden

Krijg jij grip op je cyclus en hormonen

Consult 1

Allereerst bespreken we de anamnese uitkomsten met je. Vervolgens gaan we een hoop testen! We beginnen bij je vetzuren bloedtest die we afnemen via een vingerprik. Verder meten we met een klein apparaatje je stress levels en bloedvaten. En via je speeksel testen we je nitric oxide. Dit is één van de belangrijkste moleculen in het menselijk lichaam die de gezondheid van je bloedvaten ondersteunt.

 

Ook maken we gelijk een voedingsstoffen plan op maat. Want: geen tijd te verspillen! Je wilt immers direct aan de slag. Daarnaast doen we de gelukshormonentest. Hierin kijken we aan welke neurotransmitters jij een tekort hebt. Dit zijn namelijk de “gelukmakers”. Heel belangrijk dus! Het fijne is dat jij deze test online kan doen waarna wij aan de slag gaan met jouw resultaten.

Consult 2

De uitslag van je bloedtest en gelukshormonentest zijn binnen! Wat betekenen deze uitslagen voor jouw gezondheid en wat kunnen we aanpassen? We bespreken het samen en bekijken hoe het gaat met je voedingsstoffen en leefstijl veranderingen. Kunnen we nog iets voor je doen?

Consult 3

Dit is hét moment om even stil te staan. Hoe gaat het met je? Waar voel je al verbeteringen en waar kunnen we nog wat sleutelen? We nemen uitgebreid de tijd om naar je te luisteren en aanpassingen door te voeren. Na dit consult weet je precies waar je nog even aan moet trekken.

Consult 4

Je bent er: het laatste consult! Hoog tijd om de feiten op een rijtje te zetten. Welke veranderingen neem je waar? En misschien nog wel belangrijker: wat zou je nog meer willen ontwikkelen? Samen met jou bespreken we welke stappen je nu het beste kan zetten om dit positieve gevoel vast te houden of beter: nóg meer te laten groeien!

sportkleding
Grip op je cyclus challenge

Grip op je cyclus programma

Tijdens het grip op je cyclus programma wordt je uitgedaagd om te gaan leven en werken naar

je eigen menstruatiecyclus zonder dat jij nog langer over je eigen grenzen heen hoeft te gaan. Dit met als doel om:

  • Korter te gaan menstrueren

  • Energieker te worden

  • Minder klachten te ervaren

Dit bereik je door dagelijks via ons eigen online leerplatform kennis op te doen, stimulerende opdrachten te volbrengen, met leefstijl aan de slag te gaan en een persoonlijk adviesgesprek te krijgen van een aangesloten cyclus therapeut via een zoom consult. Bij het programma zitten daarnaast nog aanvullende bonus video's en masterclasses om je nog meer te informeren over onderwerpen die over vrouw en gezondheid gaan. Kortom een waanzinnig programma om  samen concreet aan de slag te gaan om jou zo snel mogelijk te verlossen van die maandelijkse perikelen. (ook geschikt voor vrouwen in de overgang).

Grip op je cyclus programma

Slechts

€299,-

bottom of page