top of page
Gelukkig thuis

Voel je weer
fit, vitaal en fantastisch

Samen brengen we jouw cyclus
weer in het ritme

Je futloos voelen? Veel vrouwen denken dat dit erbij hoort. Niet waar! Hormonen beïnvloeden voor een groot deel hoe jij je voelt. 

Onze missie is om alle vrouwen op de wereld bewust te laten worden van hun menstruatiecyclus en hormoonwerking. Misschien een tikkeltje ambitieus dus laten we bij jou beginnen.

In een maatschappij waar alles om snelheid draait, willen wij de tijd voor je nemen. We luisteren naar jouw verhaal en komen met een op maat gemaakt plan waardoor jij weer de baas over jouw cyclus en hormonen wordt.

Dit is hoe mijn leven
compleet veranderde

Lange tijd weet ik mijn vermoeidheid en gebrek aan levenslust, aan mijn drukke gezinsleven en veeleisende baan. Maar tot mijn verbazing bleek dit niet de oorzaak toen ik een stapje terug deed. 

 

Dat was het moment waarop ik erachter kwam hoeveel invloed mijn menstruatiecyclus en hormonen op mijn leven hadden.

 

Maandenlang onderzocht ik samen met mijn partner hoe we zo effectief mogelijk grip konden krijgen op mijn menstruatiecyclus en hormonen. En dat lukte! Sindsdien heb ik meer energie dan ooit en ben ik nog nooit zo gelukkig geweest.


Ik kreeg zoveel energie en zelfvertrouwen, dat wij besloten om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om ook hun energie weer terug te vinden en voluit te kunnen leven.

Dit is zo succesvol dat wij inmiddels met een heel team van cyclus therapeuten in Nederland werkzaam zijn.

Anke.JPG
Vrouwelijke dokter in het ziekenhuis

We weten precies hoe we jou
het beste kunnen helpen!

De afgelopen jaren is er steeds meer bekend geworden over de menstruatiecyclus en hormonen, maar toen wij op onderzoek uit gingen was dat het tegenovergestelde. We hebben daarom alles zelf moeten ondervinden. Hierdoor weten we precies wat wel en vooral niet werkt.

 

Zo is een persoonlijke aanpak heel belangrijk. Wij doen dus niet aan 10-minuten gesprekjes, maar luisteren uitgebreid naar jouw verhaal. Hierdoor geven we jou de ruimte om je veilig en vertrouwd te voelen. 

Daarnaast ondersteunen we onze aanpak met wetenschappelijk onderzoek. We bestuderen bijvoorbeeld jouw bloedvaten, cellen en vetzuren maar kijken ook naar jouw stress- en gelukshormonen. Bij ons dus geen zweverige adviezen maar actiepunten die écht werken!

Als cyclus therapeut geloven we
in de kracht van balans.

Zo vind je bij ons zowel mannelijke als vrouwelijk medewerkers. Want soms is het goed om iets vanuit een vrouwelijk oogpunt aan te vliegen en de andere keer werkt de mannelijke aanpak beter. Daarnaast hebben we een succesvolle mix van karaktereigenschappen en ervaringen tot onze beschikking. Er is dus altijd wel iemand bij wie jij je goed voelt!

Dit zijn de helden!

Anke.JPG

Mij ken je inmiddels al een beetje. Naast de persoonlijke ervaring die ik meebreng, ben ik ook opgeleid lichaams- en hormoontherapeut. Hierbij komt het goed van pas dat ik van nature doortastend en geduldig ben. Daarnaast coach ik vrouwen dagelijks en ben ik naast gastdocent ook de mede-oprichter van het Hormooncentrum.nl

Anke Verhagen

Eersel
bottom of page