top of page

Edna
Dias

Ridderkerk

Adres

Contact

Ridderkerk

Nederland

+31 (0)85 043 11 98

Opgegroeid met de overtuiging dat, over "eigen grenzen” gaan de norm was! Zelfs, of moet ik zeggen “Juist” tijdens de zwaarste dagen van de maand. Het gevolg? Een Burn-out en het besef dat ik mijn eigen belemmerende overtuigingen ook op mijn kind projecteerde. Onder de overtuiging dat een vrouwenlichaam hetzelfde kan als een mannenlichaam, hoorde ik mezelf elke maand zeggen; “lieverd de pijn hoort er ook bij, hier een aspirientje en hup, naar school”. Ik deed mijn kind dus hetzelfde aan, wat ik mijn moeder altijd kwalijk had genomen. Waarom? Ik wist niet beter!

 

Ik wist niet dat menstruatieklachten helemaal niet “normaal” zijn! Het wordt namelijk al generaties lang genormaliseerd en het gebrek aan de juiste kennis zorgt voor Menstruatie taboes, met alle gevolgen van dien! Ik realiseerde mij, dat er iets moest veranderen! Voor mezelf, maar vooral om intergenerationele overdrachten te doorbreken. Ik moest weer in balans komen, op zoek naar de juiste antwoorden en vanuit kracht, eigen ervaringen en deskundigheid “Het nieuwe normaal” bepalen!

Mijn naam is Edna Dias, 47 jaar. Ik heb geleerd en ervaren dat grenzen stellen, leven vanuit mijn krachten/wensen en behoeften, mij een veel leuker mens maken. Een vrouw vol energie en positiviteit! Ik kwam tot nieuwe inzichten tijdens de opleiding Coaching & Counseling, leerde hoe te leven naar mijn Cyclus tijdens de opleiding tot Cyclus Therapeut en als Stressoloog heb ik geleerd en ervaren, hoe met de juiste voeding (stoffen), stress - en hormoon gerelateerde klachten en de algehele gezondheid weer in balans kunnen komen.

 

Vanuit nieuwe inzichten, nam ik na 17 jaar afscheid van mijn stressvolle baan en kwam weer in balans. Klaar om vanuit volle energie de taboes te doorbreken en een stem te zijn voor jou en jouw Cyclus gerelateerde klachten. Om jouw te leren hoe je kan leven naar je Cyclus, waardoor je veel minder tot geen klachten zult ervaren. Ben jij klaar om jouw nieuwe normaal te bepalen? Om je hormonen weer in balans te krijgen? Dan verwelkom ik je graag binnenkort in mijn praktijk of bij jouw aan de keukentafel.

Opleidingen:

  • HBO Coaching & counseling

  • HBO Sociaal Juridisch Dienstverlening

  • HBO vakopleiding De Vrouw de Cyclus

  • HBO vakopleiding Cyclus therapeut

  • Toegepaste Stressologie

  • HBO Medische Basis kennis 

Kies wat het beste bij jou past!

1

Basis consult
 

2

Meten = Weten
 

3

Grip op je cyclus programma

Neem contact op met de therapeut

Bedankt voor de inzending! Ik neem spoedig contact met je op. Groetjes Edna.

bottom of page