top of page

Els
van Holst

Wierden

Adres

Contact

Wierden

Nederland

+31 (0)85 043 11 98

Voordat ik zwanger was van mijn vierde kind was ik klaar met mijn dagenlange zware menstruatie. Na de bevalling begon mijn cyclus weer met 7-8 dagen ongesteld zijn met een humeur om maar niet over te praten. Ik was ruim 1,5 week niet echt gezellig in huis. Toen zag ik de advertentie om een test te doen over je cyclus. En ja je raad het al het was behoorlijk slecht gesteld met mijn cyclus. En ik altijd maar denken ach ja dat hadden mijn zussen en moeder ook. Zal wel bij de familie horen zo’n zware cyclus. 
Tot ik hoorde wat dé manier was om dit te doorbreken RUST. WAT….ik….die nooit om hulp vraagt. Altijd maar doorgaat als moeder van 4 kinderen moet ik als ik ongesteld ben op mijn zwaarste dag RUST nemen??? Grapje zeker dacht ik. Totdat ik mij echt ging verdiepen in hoe een cyclus werkt. Net als bij de seizoenen van de natuur nemen de bomen en planten RUST in de winter om in de lente weer te kunnen bloeien. 
Ik ging de uitdaging aan en er kwam gewoon vanzelf hulp. Een moeder van school nam 1 van mijn kinderen mee zwemmen en de ander hielp even met koken. De buurman zette even de container aan de weg zodat ik er niet aan hoefde te denken. En verder gooide ik mijn afspraken voor die dag eruit. En ik nam echt rust door languit in mijn hangmat te gaan chillen. En ja ik was na 4 dagen klaar met menstrueren zonder chagrijnig te zijn. WOW dit is gaaf. Verder ben ik gaan kijken naar mijn tekort aan voedingsstoffen en na 1 maand sliep ik na jaren weer door. 
Iedereen is anders maar hoe gaaf is het als we samen de uitdaging aangaan en kijken naar jou cyclus? 

Wil jij ook een optimale balans vinden tussen werk en privé, en grip krijgen op je cyclus om minder klachten te ervaren? Wil jij ervaren hoe het is om jouw cyclus op een natuurlijke manier voor jou te laten werken en te gebruiken als leidraad voor polariteit, een hoger libido en een vervulde kinderwens? 

Wanneer je met mij samenwerkt, kies je voor een expert die niet alleen beschikt over een schat aan ervaring en kennis, maar ook over empathie, intuïtie en een diepgewortelde passie om jou te begeleiden naar een leven vol welzijn, persoonlijk leiderschap en vervulling. Mijn holistische aanpak biedt de mogelijkheid om die langverwachte doorbraak te realiseren en de regie over jouw leven terug te nemen. Samen gaan we op weg naar een leven waarin jij volledig tot bloei komt en jouw ware potentieel kunt verwezenlijken.

Opleidingen:

  • HBO Holistisch gezins- en kindertherapeut

  • HBO vakopleiding De vrouw de Cyclus

  • HBO vakopleiding Cyclus therapeut

  • HBO medische basiskennis i.o.

Kies wat het beste bij jou past!

1

Basis consult
 

2

Meten = Weten
 

3

Grip op je cyclus challenge

Neem contact op met de therapeut

Bedankt voor de inzending! Ik neem spoedig contact met je op. Groetjes Els.

bottom of page