top of page

Eliance
Kendo

Wormer

Adres

Contact

Wormer

Nederland

+31 (0)85 043 11 98

Stel je een wereld voor waarin menstruatieklachten niet langer als vanzelfsprekend worden beschouwd, maar eerder als een belangrijk signaal van ons lichaam dat aandacht verdient. 

 

Ik ben Eliance Kendo, en gedurende een lange periode in mijn leven had ik te maken met een onvoorspelbare en slopende menstruatiecyclus, met menstruaties die soms wel 9 dagen duurden. In die tijd dacht ik dat dit gewoon bij het vrouw-zijn hoorde en worstelde ik met ijzertekort en extreme vermoeidheid, wat verergerd werd door mijn onregelmatige werkuren als stewardess.

 

Maar wat nu? 

 

Tijdens mijn opleiding als cyclustherapeut begon ik te begrijpen dat menstruatieklachten niet normaal zijn, maar eerder genormaliseerd worden door omgevingsfactoren, vaak als gevolg van een gebrek aan kennis. Ik voelde een diepe roeping om dit patroon te doorbreken, niet alleen voor mezelf, maar ook voor toekomstige meisjes en vrouwen.

 

Ik ontdekte hoe bewust leven in harmonie met mijn cyclus, mijn energie en plezier in dingen herstelde. De duur van mijn menstruatie ging van 9 dagen naar 5 dagen. 

 

Nu ben ik vastbesloten om de taboesfeer rond menstruatie te doorbreken en anderen te leren hoe ze kunnen leven naar hun cyclus en hun hormonen in balans kunnen brengen. Ik nodig je uit om samen met mij deze reis naar evenwicht en innerlijke kracht te maken en je eigen nieuwe normaal te definiëren. In mijn praktijk zal ik je begeleiden, stap voor stap, op basis van jouw specifieke behoeften en klachten, zodat ook jij de bewustwording en hormonale balans kunt ervaren die ik ook heb mogen ervaren. 

Opleidingen:

  • HBO - Coaching 

  • HBO Vakopleiding De vrouw - de cyclus

  • HBO vakopleiding Cyclus therapeut 

  • Medische basiskennis in opleiding 

Kies wat het beste bij jou past!

1

Basis consult
 

2

Meten = Weten
 

3

Grip op je cyclus challenge

Neem contact op met de therapeut

Bedankt voor de inzending! Ik neem spoedig contact met je op. Groetjes Eliance.

bottom of page